На Львівщині відбулося свято професійно-технічної освіти «Великодні дзвони – 2014»

На Львівщині відбулося свято професійно-технічної освіти «Великодні дзвони – 2014»

29.04.14 08:10 0 816
На площі біля пам’ятника Івана Франка відбулося традиційне свято професійно-технічної освіти Львівщини «Великодні дзвони – 2014».

Свято відбулось із метою ознайомлення львів’ян та гостей міста Львова з досягненнями професійно-технічної освіти, успіхами майбутніх робітничих кадрів у технічній та художньо-прикладній творчості, підготовки учнівської молоді до вибору майбутньої професії та спрямування на майбутній професійний успіх.

З вітальним словом виступив в.о. директора департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації Роман Бабій. Він зазначив, що цей захід є підсумком плідної праці професійно-технічних навчальних закладів Львівщини за рік, мірилом професійності, вагомим стимулом до подальших пошуків і творчості у роботі.

Під час проведення виставок, конкурсів та оглядів учасники та гості свята якнайширше побачили всю сферу учнівської творчості: діючі технічні моделі, ковальство, різьбу по дереву, швейні та кондитерські вироби, роботи, виконані у техніках вишивки, ткацтва, вітражу, бісероплетіння, плетіння з лози та соломки, аплікації, витинанки, розпису на тканині й живопису.

Також відбувся показ моделей весняно-літньої колекції жіночого та чоловічого одягу, виступ барабанщиць Міжрегіонального центру ПТО художнього моделювання і дизайну м. Львова та концерт за участю колективів художньої самодіяльності професійно-технічних навчальних закладів Львівщини.

Зазначимо, що у святі взяли участь понад 30 навчальних закладів профтехосвіти.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Івано-Франківській ...
Наступна новина: Актор Дюжев попросив в ...

КОМЕНТАРІ