У Львівській області громада Пустомитівщини вимагає звільнення одіозного чиновника

У Львівській області громада Пустомитівщини вимагає звільнення одіозного чиновника

29.04.14 14:24 0 1081
27 квітня 2014 року на запрошення голови Раковецької сільської ради Віктора Солиги депутат Львівської обласної ради від Всеукраїнського об'єднання "Свобода" Ярослав Мудрий провів зустріч із громадою села Раковець Пустомитівського району. На заході були присутні близько 70 громадян, які розповіли депутату про свої нагальні проблеми, основна з яких – розпаювання землі та порушення земельного законодавства чиновниками Держземагенства та інспекції сільського господарства.

Особливо гостро громада обурилася стосовно перебування на посаді ставленика колишньої влади, керівника Державної інспекції сільського господарства у Львівській області Андрія Івасіва, якого раковецька громада пам'ятає ще з 2006 року, коли він будучи керівником Держкомзему Пустомитівського району палив архіви та за допомогою осіб із вогнепальною зброєю намагався захопити землі Раковецької сільської ради. Тепер Івасів вже за нової влади контролює "спецпризначенців із захоплення земель".

Після годинного обговорення було вирішено підтримати голову Львівської облдержадміністрації Ірину Сех у її ініціативі звернутися до міністра аграрної політики та продовольства України Ігоря Швайки щодо звільнення начальника Державної інспекції сільського господарства у Львівській області Андрія Івасіва. Таке звернення громада села передала депутатові Ярославові Мудрому, щоб розглянути його на черговій сесії Львівської обласної ради.

Про це повідомили в прес-службі Львівської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: «Мандруємо замками ...

КОМЕНТАРІ