Львівські правоохоронці забезпечили охорону громадського порядку під час масових заходів 27 квітня

Львівські правоохоронці забезпечили охорону громадського порядку під час масових заходів 27 квітня

29.04.14 09:05 0 1196
У Львові, 27 квітня, близько трьохсот правоохоронців забезпечили охорону громадського порядку під час проведення футбольного матчу між командами «Карпати» (Львів) – «Металург» (Запоріжжя) та Маршу величі духу.

Перед футбольним матчем правоохоронці обстежили стадіон «Україна» на наявність вибухонебезпечних предметів. Після того, охорону громадського поряду забезпечували близько двохсот працівників міліції безпосередньо біля турнікетів при вході на стадіон та на прилеглій території.

Футбольний матч між командами «Карпати» (Львів) – «Металург» (Запоріжжя) розпочався о 17:00. Загалом подивитись футбол прийшло близько п’яти тисяч вболівальників. По закінченню футбольного матчу порушень громадського порядку зафіксовано не було.

Окрім того, під час проведення футбольного протистояння у Львові проходив Марш величі духу, який розпочався близько 18:00 години від пам’ятника Степанові Бандері. Всі бажаючі пройшли від пам’ятника провідникові ОУН до пам’ятника Жертвам комуністичного режиму, що знаходиться на вулиці Степана Бандери.

У ході взяло участь близько 500 людей. Охорону громадського порядку забезпечувало близько сотні міліціонерів спільно з активістами. Грубих порушень зафіксовано не було.

«Я ще до початку маршу попереджав, що не потрібно нагнітати ситуацію навколо цієї акції, тому що саме суспільний резонанс навколо цього може призвести до провокацій. Були певні словесні перепалки, але порушень громадського порядку зафіксовано не було» - зазначив начальник Львівського міського управління міліції підполковник міліції Сергій Зюбаненко.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Ющенко у Софії Київській ...
Наступна новина: Закарпаття: на Іршавщині ...

КОМЕНТАРІ