Рівненські УБОЗівці викрили розкрадання 10 млн. грн. бюджетних коштів

Рівненські УБОЗівці викрили розкрадання 10 млн. грн. бюджетних коштів

29.04.14 10:27 0 1209
На Рівненщині працівники управління по боротьбі з організованою злочинністю викрили учасників злочинної групи, які обікрали бюджет області на суму понад 10 мільйонів гривень.

УБОЗівці встановили, що до незаконних оборудок із державними коштами причетні директора підприємств, які виграли тендер із проведення будівельно-монтажних робіт на території регіону.

Відповідно до державного замовлення дані підприємства упродовж 2010-2013 років будували та реконструювали школи, заклади дошкільної освіти та автошляхи, при цьому значно завищували вартість наданих послуг.

Для здійснення вказаних робіт на рахунки підприємств із державного бюджету надходило десятки мільйонів гривень, з яких учасники злочинної групи привласнили понад 10 мільйонів гривень.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 5 ст. 191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Наразі проводиться комплекс оперативно-розшукових заходів, спрямованих на встановлення інших осіб причетних до розкрадання державних коштів.

Прес-служба ГУБОЗ МВС України
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В ЄС вирішили додати до ...
Наступна новина: У Сімферополі презентували ...

КОМЕНТАРІ