На Тернопіллі в загальноосвітній школі №1 рятувальники провели заняття з цивільної оборони

На Тернопіллі в загальноосвітній школі №1 рятувальники провели заняття з цивільної оборони

29.04.14 16:12 0 1195
25 квітня працівники Збаразького районного відділу Управління ДСНС України у Тернопільській області та 4-ї державної пожежно-рятувальної частини провели заняття з цивільної оборони в ЗОШ І-ІІІ ст. №1 в місті Збараж.

З учнями провели урок, під час якого нагадали школярам правила безпеки життєдіяльності, проінформували, як діяти у випадку пожежі, чи іншої надзвичайної події, продемонстрували зразки вибухонебезпечних предметів, роздали листівки, плакати та буклети застережного змісту, серед яких були й правила безпеки на воді, та рекомендації, як безпечно відпочивати в лісі, правила безпечного використання електроприладів та інші. Провели начальну евакуацію учнів, продемонстрували пожежно-рятувальну техніку та аварійно-рятувальне спорядження, що знаходиться на озброєнні. Також всі бажаючі охоче приміряли на себе бойові обладунки вогнеборців.

У роботі з підростаючим поколінням проведення таких заходів є дуже важливим, оскільки вони дають змогу навчити дітей правилам безпеки життєдіяльності, та закладуть у їх свідомості необхідні знання про те, як діяти у разі виникнення різного роду надзвичайних ситуацій.
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Бьорд: Кличко не нудний, а ...

КОМЕНТАРІ