В Тернополі інформація відділу земельних ресурсів

В Тернополі інформація відділу земельних ресурсів

29.04.14 12:44 0 805
В разі безоплатної передачі земельної ділянки у власність, необхідно долучати довідку щодо невикористання свого права на безоплатну приватизацію. Для призначення і отримання державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 24.02.2003р. №250, представнику сім’ї необхідно представити довідку про наявність та розмір земельної частки (паю).

Відповідно до Указу Президента України «Про Державне агентство земельних ресурсів України» від 08.04.2011р. № 445/2011 Державне агентство земельних ресурсів України (Держземагентство України) є центральним органом виконавчої влади з питань земельних ресурсів та відповідно до покладених на нього завдань: здійснює ведення і адміністрування державного земельного кадастру та отримує інформацію про відведення земельних ділянок; здійснює державну реєстрацію земельних ділянок та обмежень у їх використанні. Також, примірники рішення Тернопільської міської ради з питань земельних відносин відповідно до п. 12 ст. 21 Закону України «Про державний земельний кадастр» надаються центральному органу виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері земельних відносин, відповідно до їх компетенції для внесення відповідної інформації до Державного земельного кадастру.

Враховуючи вищенаведене для отримання зазначених довідок необхідно з 01.05.2014р. звертатись в відділ Держземагенства у м. Тернополі Тернопільської області за адресою вул.Лисенка, 20а.

Відділ земельних ресурсів Тернопільської міської ради, як виконавчий орган володіє інформацією про прийняті рішення Тернопільською міської ради з питань земельних відносин. Станом на даний час, право на земельну ділянку виникає не з моменту прийняття відповідного рішення, а після державної реєстрації земельної ділянки та прав на неї у встановленому законодавством порядку.

Керуючись ч.2 ст.19 Конституції України, згідно якої органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України, відділ земельних ресурсів Тернопільської міської ради з 01.05.2014р. буде надавати інформацію про надання в користування або передачу у власність земельних ділянок згідно рішення Тернопільської міської ради виключно на підставі звернення з посиланням на чітку норму закону, як обґрунтування необхідності її витребовування.

Про це повідомили у Тернопільській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному на Білякова ...
Наступна новина: «Піккардійська терція» їде ...

КОМЕНТАРІ