Ігор Швайка: Ми крок за кроком відмінимо надлишковий контроль в аграрному бізнесі, надамо більше повноважень регіонам

Ігор Швайка: Ми крок за кроком відмінимо надлишковий контроль в аграрному бізнесі, надамо більше повноважень регіонам

30.04.14 10:59 0 1073
Новий Уряд розпочав масштабну реформу із децентралізації влади. Повноваження областей будуть істотно розширенні в усіх сферах. Специфіка регіонів має враховуватися і в аграрній політиці. Про це повідомив Міністр аграрної політики та продовольства України Ігор Швайка на зустрічі з аграріями та представниками аграрного бізнесу Дніпропетровської області.

«Ідею децентралізації ми наповнимо реальним змістом і діями. Мінагрополітики вже робить певні кроки у цьому напрямі. окремим і одним із важливих напрямків діяльності Міністерства та центральних органів виконавчої влади, що координуються через Міністра (таких як Держземагентство, Держсільгоспінспекція, Держветфітослужба, Держрибагентство та Держлісагентство) є припинення тиску центральної влади, зменшення кількості та частоти проведення перевірок бізнесу. Про це мають дбати самі регіони», - наголосив Ігор Швайка.

Спілкуючись з аграріями Дніпропетровщини, Ігор Швайка підкреслив, що новий Уряд України взяв курс на формування сприятливого бізнес-клімату, зниження тиску контролюючих органів, полегшення ведення бізнесу, спрощення умов для ділової активності підприємців у агропромисловому комплексі. «Зі свого боку Мінагрополітики поступово зменшить кількість та частоту проведення перевірок бізнесу шляхом системного перегляду і затвердження критеріїв оцінки ступеня ризику від провадження господарської діяльності у всіх сферах державного нагляду, що віднесені до нашої компетенції», - поінформував Міністр, відповідаючи на питання щодо великої кількості перевірок бізнесу.

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Чернівецька область: ...
Наступна новина: Рівненщина: зловмисники ...

КОМЕНТАРІ