Заступник самопроголошеного «мера» Слов’янська недовіз головному диверсанту шифрувальний пристрій

Заступник самопроголошеного «мера» Слов’янська недовіз головному диверсанту шифрувальний пристрій

30.04.14 08:36 0 1085
Ігор Стрєлков на прізвисько «Стрєлок», що видає себе за командувача так званої самооборони Слов’янська не отримав пристрою для шифрування розмов приблизною вартістю у 8 тисяч доларів.

«Стрелок» справжнє ім?я котрого Гіркін Ігор Всеволодович, 1970-го року народження, й він є полковником Головного розвідувального управління Генштабу збройних сил Росії – хоче обміняти полонених СБУшників та членів місії ОБСЄ на свою «праву руку», – повідомляє ТСН.

Група «Стрєлка» утримує в полоні близько 40 осіб

Служба безпеки України розсекретила диверсанта ГРУ Росії, що керує дестабілізацією ситуації на Донбасі.

Про нього відомо, що він полковник російської розвідки і скоїв на території України низку злочинів, але і досі перебуває на волі.

СБУ встановила, що Гіркін за наказом із Москви керує диверсійною операцією на Донеччині та Луганщині. За його групою тягнеться кривавий слід, вже доведена його причетність до вбивства співробітника СБУ, катування та вбивства депутата Рибака і студента Поправка.

Вони ж викрали та утримують зараз у заручниках представників місії ОБСЄ. Останніми взяли у полон трьох кадрових офіцерів СБУ спецпідрозділу «Альфа». Диверсійна група Гіркіна тісно співпрацює з російськими ЗМі. Їх єдиних покликали показати «здобич» у вигляді захоплених СБУшників.

Російські журналісти ставлять українським офіцерам запитання, наче справжні прокурори у своїй країні. У СБУ встановлюють, яким чином альфівців взяли в полон і яка їхня доля зараз. Вже відомо, що у СБУ був витік інформації.

Диверсанти заявили, що готові виміняти полонених з ОБСЄ та офіцерів СБУ на своїх. Зокрема, Ігоря Перепечаєнка, він відомий як заступник самопроголошеного мера Слов?янська. Його СБУ заарештувала в аеропорту Донецька після того, як Перепечаєнко приватним рейсом злітав у Москву на інтерв?ю на ОРТ. Звідти привіз передачку для Стрєлкова-Гіркіна.

.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: У Рівненській області за ...

КОМЕНТАРІ