Дуров розповів, чому жити в Росії неможливо

Дуров розповів, чому жити в Росії неможливо

30.04.14 08:53 0 1037
Засновник соціальної мережі «ВКонтакте» Павло Дуров, який покинув Росію, назвав сім причин, чому повернення на батьківщину для нього «позбавлене сенсу».

Про це він написав на своїй сторінці «Вконтакте».

Першою причиною є відсутність відкритих судів і виборності суддів населенням.

На другому місці надмір законів, що суперечать один одному, що стимулює корупцію і сповільнює економічний ріст. Дуров також наполягає на розподілі державних посад на основі прозорих механізмів, а не за призначенням влади.

Крім того, він вважає, що для диверсифікованості економіки і залучення інвестицій Росії необхідно знизити соціальний податок, скасувати податок на додану вартість і встановити максимальні федеральні податки на сировинний сектор.

На шостому і сьомому місці в списку засновника «Вконтакте» – «Скасування феодальних пережитків» і «Дестандартизація системи освіти». Йдеться про необхідність скасування військового обов’язку, інституту прописки і необхідності оформлення спеціального паспорта для закордонних поїздок. Система освіти повинна бути гнучкою, передбачати наявність експериментальних шкіл і нестандартних програм.

Минулого тижня Павло Дуров емігрував з Росії і заявив, що не збирається повертатися назад. За його словами, у Росії неможливо вести бізнес, а після відмови співпрацювати з владою і спецслужбами побоюється переслідувань.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Гра Прі Аргентини може ...
Наступна новина: Тернопілля: розвиток села ...

КОМЕНТАРІ