У Волинській області в одних крадуть - іншим перепродають

У Волинській області в одних крадуть - іншим перепродають

30.04.14 17:32 0 735
Із початком весняно-літнього сезону популярним видом транспорту став велосипед, тож на вулицях усе частіше можна побачити прихильників двоколісного. Разом із тим активізувалися спритники, котрі не проти ваш велосипед зробити своїм.

Популярністю у крадіїв користуються різноманітні велосипеди, які вони згодом реалізовують іншим громадянам. Загалом із початку року в Ковельському міськвідділу внутрішніх справ вже зареєстровано 11 таких фактів.

– Аби не стати жертвою злодіїв, відмовтеся від ідеї зберігати свій велосипед на сходовому майданчику, у загальному коридорі, біля будинку, в будь-якому іншому подібному місці з вільним доступом сторонніх людей, – наголошує начальник карного розшуку міськвідділу міліції Михайло Євтушик. – Ніколи не залишайте транспорт без нагляду. Якщо вам все ж необхідно відійти, пристебніть його замком або ланцюгом за непорушний об'єкт.

На замітку:

Кримінальний кодекс України. Стаття 185 (крадіжка)

Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

Еліна БАГІНСЬКА,

Ковельський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Чернігівській області ...
Наступна новина: Волинь: у І кварталі 2014 ...

КОМЕНТАРІ