У Володимирі-Волинському хулігана затримали за лічені хвилини

У Володимирі-Волинському хулігана затримали за лічені хвилини

30.04.14 08:03 0 1113
Повертаючись із роботи, 34-річний місцевий житель зайшов до своїх друзів, тож протягом кількох годин чаркували. Будучи добряче напідпитку, почали розходитися додому. Біля магазину чоловік вирішив придбати пляшку пива.

– Деякий час «покупець» мовчки стояв біля прилавку, а згодом таки придбав хмільний напій, – коментує подію виконувач обов’язків начальника Володимир-Волинського міського відділу внутрішніх справ підполковник міліції Віталій Здомищук. – Оскільки робочий день закінчився, продавець попросила відвідувачів виходити з магазину. Покупцеві це не сподобалося, він відразу почав кричати і розмахувати руками, підійшов до дверей і розбив пляшкою пива скло. Від цього звуку почала плакати дитина, а жінки вибігли на двір, щоби зателефонувати правоохоронцям. Правопорушник, почувши про виклик міліції, почав тікати.

Слідчо-оперативна група приїхала за лічені хвилини, тож зловмисника затримали за декілька метрів від торгового закладу.

За даним фактом слідчим відділенням Володимир-Волинського МВ УМВС України у розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство). Такі дії караються штрафом від п'ятисот до тисячі неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до п'яти років.

Аліна МАТУСЕВИЧ,

Володимир-Волинський МВ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: в області ...
Наступна новина: Науковці України обговорили ...

КОМЕНТАРІ