Тетяна Гнатів взяла участь у нараді координаторів українсько-шведського проекту «Подолання стереотипів для побудови довіри та надії»

Тетяна Гнатів взяла участь у нараді координаторів українсько-шведського проекту «Подолання стереотипів для побудови довіри та надії»

30.04.14 16:59 0 687
Начальник управління культури міської ради Тетяна Гнатів побувала у місті Павлоград Дніпропетровської області, де взяла участь у нараді координаторів українсько-шведського проекту «Подолання стереотипів для побудови довіри та надії», що реалізовуватиметься протягом 2014-2016 років Центром розвитку «Демократія через культуру», муніципалітетом м. Ботчирка (Швеція), а також містами Павлоград і Луцьк.

Планом реалізації проекту передбачено проведення спільних заходів, спрямованих на покращення міжкультурного діалогу, налагодження ефективної комунікації та взаєморозуміння між місцевими громадами, активізацію участі їх членів у суспільних процесах.

Луцьк долучено до реалізації цього проекту за результатами міжнародної експертної оцінки культурних процесів у місті, які яскраво демонструють прагнення громади до єдності та якісних змін.

Члени робочої групи зустрілися із заступником голови Дніпропетровської обласної державної адміністрації та керівництвом Павлоградської міської ради, обговорили основні напрямки співпраці з питань виконання проектних завдань і заходів. В рамках наради відбувся практикум «Розробка ідеї культурного проекту. Визначення конкретного плану завдань та дій».

Тетяна Гнатів побувала на виставі Павлоградського театру ім. Б.Є.Захави, відвідала бібліотечні та музейні заклади міста. Ознайомилася також з роботою культурно-дозвіллєвого центру, який є творчим осередком міста та взяла участь у громадській акції єднання «Позитивний Павлоград».

Управління культури міської ради ( 723426, 720447, 722756)

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Львівщині буде діяти ...
Наступна новина: Перевірки контролюючих ...

КОМЕНТАРІ