У міській раді затверджено план заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру у м. Луцьку на 2014 рік

У міській раді затверджено план заходів з профілактики травматизму невиробничого характеру у м. Луцьку на 2014 рік

30.04.14 09:36 0 1138
З метою профілактики травматизму невиробничого характеру міський голова Микола Романюк затвердив відповідний План заходів на 2014 рік.

Значна увага приділятиметься заходам щодо попередження травматизму у транспорті. У планах – здійснення сезонних обстежень стану автомобільних доріг, аналіз місць концентрації дорожньо-транспортних пригод, комісійне обстеження залізничних переїздів щодо безпечного їх перетину тощо.

Також з метою попередження загибелі людей від пожеж та інших джерел вогню організовуватимуться заходи з навчання населення правилам пожежної безпеки.

Ще одним важливим розділом є заходи щодо попередження загибелі людей на воді. У планах впорядкувати та вести облік місць масового відпочинку населення на водних об’єктах. До початку купального сезону обстежать дна акваторій та очистять їх від сторонніх предметів, створять рятувальні пости та організують постійне чергування кваліфікованих спеціалістів. Під час купального сезону заборонятиметься розпиття алкогольних напоїв та розведення багаття, у не відведених для цього місцях.

Окрім цього, з метою попередження травмувань і загибелі людей внаслідок випадкових падінь, обстежуватимуть теплові, каналізаційні водопровідні мережі на наявність кришок, решіток тощо.

Окремо реалізовуватимуться заходи щодо попередження дитячого травматизму.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Олексій Кайда: ...
Наступна новина: Янукович завдяки зв’язкам ...

КОМЕНТАРІ