Студенти-правники побували на екскурсії у луцькому міськвідділі міліції

Студенти-правники побували на екскурсії у луцькому міськвідділі міліції

30.04.14 18:31 0 849
Луцька міліція продемонструвала свою відкритість, вкотре провівши для студентів-третьокурсників Волинського східноєвропейського університету імені Лесі Українки день відкритих дверей.

Студенти із зацікавленістю слухали про будні міліціонерів Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області, ознайомилися з роботою чергової частини та інших служб підрозділу. Без перебільшень можна сказати, що саме чергова частина є серцем кожного підрозділу ОВС. Гості спостерігали, як приймаються повідомлення від населення, і як діють правоохоронці при отриманні інформації про злочин.

Майбутніх юристів цікавив процес прийняття повідомлення від громадян, внесення відомостей у Журнал єдиного обліку, Єдиного реєстру досудових розслідувань та хід його розслідування. Детальніше про роботу слідчого підрозділу студентам розповів перший заступник начальника міськвідділу міліції підполковник міліції Олександр Карпук.

Таким чином студенти ознайомилися з роботою місцевих правоохоронців, побачили, якою вона є і чим живуть співробітники органів внутрішніх справ. Зокрема їм продемонстрували службові кабінети, кімнати для затриманих та доставлених тощо. Гості змогли переконатися у тому, що жодних приміщень, де б’ють чи катують громадян у відділку немає.

– Дехто з вас у майбутньому імовірно висловить бажання працювати в правоохоронних органах, тож ми вирішили продемонструвати наші умови і специфіку роботи, – звернувся до студентів начальник Луцького міського відділу УМВС України у Волинській області Василь Марчишак. – кожен міліціонер розуміє, що в державі відбулася революція свідомості, громадяни хочуть бачити міліцію, котра стоїть на захисті їхніх законних прав та інтересів. Можу запевнити: луцькі правоохоронці працюватимуть так, аби кожен громадянин почував себе у безпеці, тож, думаю, невдовзі кредит довіри населення до правоохоронців зросте.

На завершення керівник луцької міліції закликав активну молодь до співпраці та взаємодії. Василь Марчишак запевнив: якщо хтось має бажання брати активну участь у житті міліції, то тут їм завжди раді, а відтак вислухають усі поради та пропозиції щодо покращення роботи правоохоронців.

СЗГ УМВС України

у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Волинь: у І кварталі 2014 ...
Наступна новина: История гильотины

КОМЕНТАРІ