Анатолій Вітів: "Якщо антитерористична операція продовжуватиметься як фарс – українці ризикують жити за конституцією Путіна"

Анатолій Вітів: "Якщо антитерористична операція продовжуватиметься як фарс – українці ризикують жити за конституцією Путіна"

30.04.14 12:52 0 1045
Якщо силовий блок влади найближчим часом не розпочне реальну антитерористичну операцію на Донбасі проти російських терористів та їхніх пособників із застосуванням усіх сил та засобів, то скоро українцям доведеться жити за конституцією Путіна, а нинішнє обговорення конституційних змін у парламенті буде марною тратою часу. Про це 29 квітня 2014 року заявив народний депутат від ВО "Свобода" Анатолій Вітів.

Націоналіст висловив переконання, що зараз головне завдання, що стоїть перед владою усіх рівнів, – рішуче проведення антитерористичної операції та ліквідація злочинних бандугруповань, які діють на Донбасі: "Питання обговорення змін до Конституції України за нинішніх умов не на часі. Парламент і усі гілки влади мають зосередити свої зусилля на усуненні головної загрози існуванню незалежної України – на припиненні діяльності проросійських терористичних груп і їх негайній ліквідації. Якщо ми не зробимо цього зараз, то питання конституційної реформи втратить будь-який сенс – українцям на окупованій території доведеться вивчати вже конституцію Росії".

Анатолій Вітів жорстко розкритикував бездарність очільників антитерористичної операції: "Ніякої антитерористичної операції на Донбасі не відбувається. Керівництво силового блоку держави самоусунулося і не робить абсолютно нічого для знищення терористів. На Донбасі вбивають українців, викрадають, б'ють і тероризують людей, чинять грабежі та розбої, а місцева влада і силові органи ніяк не реагують і безпорадно спостерігають за цією вакханалією. Кубло терористів у Слов'янську не лише не знищено, але навіть не заблоковано. Російські терористі вільно переміщуються Донецькою і Луганською областями, вчиняють вбивства та грабежі, захоплюють міста, зброю. Керівництво держави, яке відповідає за безпеку і захист країни, згорнуло антитерористичну операцію і байдуже спостерігає за погіршенням ситуації. Ціною такого неприхованого саботажу може стати втрата незалежності України.

"Свобода" вимагає від силового блоку негайного проведення реальної й повномасштабної, а не декларативної, антитерористичної операції на всій території Донбасу і ліквідації озброєних злочинних банд. Основним завданням операції має стати звільнення усіх захоплених у регіоні будівель та знищення або арешт усіх терористів та їхніх пособників. Україна зобов'язана захистити Донбас від російських диверсантів і бандитських груп!" – наголосив свободівець.

Про це повідомили в прес-службі Волинської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівне: ЖКП "Сонячне" ...
Наступна новина: Лекцію Свободи на вручення ...

КОМЕНТАРІ