Закарпаття: на Іршавщині правоохоронці затримали вантажівки, які перевозили андезитовий камінь

Закарпаття: на Іршавщині правоохоронці затримали вантажівки, які перевозили андезитовий камінь

30.04.14 16:05 0 727
До чергової частини Іршавського райвідділу міліції надійшло повідомлення від прокурора з питань нагляду за додержанням законності по природоохороні відносно виявлення ним незаконного перевезення каменю породи андезит у селі Негрово.

На місце події відразу виїхала слідчо-оперативна група Іршавського райвідділу міліції, яка задокументувала незаконне перевезення каменю. На даний час автомобіль із каменем знаходиться на штрафмайданчику Іршавського райвідділу міліції.

В цей же день правоохоронці в селі Арданово на території одного з приватних підприємств виявили ще два вантажні автомобілі з андезитовим каменем. Даний факт теж було задокументовано. Автомобілі знаходяться на зберіганні у приватному підприємстві.

Дані факти незаконного перевезення андезитового каменю внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Як розповів першиий заступник начальника Іршавського райвідділу міліції підполковник Мирон Черничко, за даними фактами відкрито кримінальне провадження за ст.240 Кримінального кодексу України (Порушення правил охорони надр), що карається штрафом до ста неоподаткованих мінімумів доходів громадян, або обмеженням волі на строк до двох років. Крім цього, буде проведено ряд експертиз щодо приналежності каменю до кар’єрів сіл Негрово, Арданово, Доробратово та проведено ряд перевірок у самих кар’єрах щодо законності їх функціонування.

Віта Горзов

Іршавський РВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Луцьку міський голова ...
Наступна новина: Під Будинком актора ...

КОМЕНТАРІ