В Закарпатській області народний депутат Едуард Леонов відвідав з робочим візитом Міжгірський район

В Закарпатській області народний депутат Едуард Леонов відвідав з робочим візитом Міжгірський район

30.04.14 09:10 0 1125
28 квітня 2014 року відбулася зустріч народного депутата України, уповноваженого парламентської фракції ВО "Свобода" на Закарпатті Едуарда Леонова із жителями Міжгірського району.

"Закарпатська область відіграє значну роль для України; як багато хто вважає, з неї розпочалася Помаранчева революція, а 2013–2014 років велика кількість її мешканців брали участь у подіях на київському Майдані, тим самим підтверджуючи свою готовність боротися за нову незалежну країну, в якій українці мали би гідне життя", – зазначив на зустрічі свободівець Едуард Леонов.

Торкнувся народний депутат і про складної ситуації у південно-східній частині України. Націоналіст наголосив, що це аж ніяк не громадянське протистояння: "Нібито ми звільнилися від внутрішньої окупації, але тут розпочалася зовнішня. Це і пояснює, чому призупинилося вирішення деяких питань, адже чималу частину коштів із б'юджету України спрямовують на оборону". Також він зазначив, що нині всім необхідно триматися разом незалежно від політичних переконань всередині нової влади. Адже тільки завдяки цьому можна вийти з критичної ситуації.

Уповноважений ВО "Свобода" вказав на поганий стан доріг на Міжгірщині, наголосив, що проблему незаконної вирубки лісів неодмінно потрібно вирішувати. Наостанок Едуард Леонов повідомив, що готовий співпрацювати і всі охочі можуть звертатися до його громадської приймальні, яку незабаром відкриють у районному центрі Міжгір'я.

Про це повідомили в прес-службі Закарпатської обласної організації ВО "Свобода"
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Рівненщина: "Крок на ...
Наступна новина: Вибух на АЗС Київщини не є ...

КОМЕНТАРІ