Івано-Франківськ: микола Вітенко вимагає слідкувати за утриманням всіх дитячих та спортивних майданчиків міста

Івано-Франківськ: микола Вітенко вимагає слідкувати за утриманням всіх дитячих та спортивних майданчиків міста

30.04.14 11:23 0 642
Секретар міської ради закликав усіх керівників підприємств та установ, на балансі яких перебувають споруди, провести інвентаризацію конструкцій

Завдяки сприяння депутатам міської ради у Івано-Франківську за останніх три роки встановлено чимало дитячих та спортивних майданчиків. Фактично в усіх мікрорайонах міста депутатами було встановлено та відкрито понад 30 споруд у дворах багатоквартирних будинків. На жаль на сьогоднішній день не всі вони перебувають у належному стані.

Після урочисто відкриття дитячі та спортивні майданчики передаються на баланс окремих організацій, які і зобов’язані за ними слідкувати. Проте не завжди балансоутримувача проводять профілактичний огляд цих споруд.

«Яскравим прикладом є спортивний майданчик зі штучним покриттям у парку на вулиці Молодіжній поряд із 22 школою. Встановлений він ще у 2008 році, проте зараз його огорожа є понищеною та непридатною його повноцінному функціонуванню. Я ще раз звертаю увагу керівників підприємств слідкувати та при необхідності ремонтувати споруди майданчиків. На жаль те, що не доглядається – довго не стоїть» - сказав Микола Вітенко.

Від так секретар міської ради закликав усіх керівників підприємств та установ, на балансі яких перебувають споруди, провести інвентаризацію конструкцій.

Про це повідомили у Івано-Франківській міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Військові Тернопільщини ...

КОМЕНТАРІ