За гарячими слідами правоохоронці Львівщини викрили зловмисника, котрий вчинив розбійний напад на працівницю страхової компанії

За гарячими слідами правоохоронці Львівщини викрили зловмисника, котрий вчинив розбійний напад на працівницю страхової компанії

30.04.14 08:32 0 1123
Правоохоронці Львівщини спільно з працівниками ДАІ за гарячими слідами викрили 30-річного львів’янина, котрий вчинив розбійний напад на жінку, яка працює страховим агентом у павільйоні однієї зі страхових компаній.

У Жовківській райвідділ міліції, 29 квітня о 2:40, надійшло повідомлення від 33-річної жінки, котра працює страховим агентом у павільйоні однієї зі страхових компанії. Вона повідомила, що до павільйону підійшов невідомий чоловік і почав їй погрожувати розправою, якщо вона не віддасть йому грошові кошти. При цьому, зловмисник вибив вікно павільйону і намагався силоміць відібрати гроші.

Правоохоронці оперативно викрили зловмисника, котрий вчинив розбійний напад. Ним виявився 30-річний безробітний львів’янин, раніше не судимий.

«За гарячими слідами викрили зловмисника, який погрожував працівниці страхової компанії розправою, якщо вона не віддасть грошові кошти. Він розбив вікно, але потрапили у павільйон йому не вдалося, після чого він втік. Жінка не постраждала», - повідомив начальник сектору карного розшуку Жовківського РВ ГУМВС України у Львівській області Ігор Крупа.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 КК України (розбій). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років із конфіскацією майна.

Вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу зловмисникові.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі про факти ...
Наступна новина: В Чернігівській області ...

КОМЕНТАРІ