На Львівщині незаконно вирубали дуба майже на 200 тисяч гривень

На Львівщині незаконно вирубали дуба майже на 200 тисяч гривень

30.04.14 17:21 0 687
Правоохоронці припинили незаконну діяльність приватного підприємця, котрий вирубав 44 дерева на території державного лісогосподарського підприємства області. Вартість завданих збитків становить майже 200 тисяч гривень.

Працівники Державної служби боротьби з економічною злочинністю ГУ МВС України у Львівській області припинили діяльність керівника приватного підприємства, котрий організував незаконну вирубку лісу на території державного лісогосподарського підприємства області.

Правоохоронці встановили, що 36-річний керівник приватного підприємства наказав своїм працівникам вирубати дерева без лісорубного квитка на ділянці лісодільниці, яка для цього не призначалась.

«Ми зафіксували протиправні дії керівника підприємства. Було вирубано 44 дуба загальною кубомасою понад 100 метрів3. Загальна сума спричинених збитки лісогосподарському підприємству оцінені у майже 200 тисяч гривень», - повідомив заступник начальника відділу Державної служби боротьби з економічною злочинністю Головного управління МВС України у Львівській області, Михайло Тесля.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 364 Кримінального кодексу України (зловживання владою або службовим становищем). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та зі штрафом від п’ятисот до тисячі неоподаткованих мінімумів доходів громадян.

Матеріали кримінального провадження направлено до суду.

ВЗГ ГУМВС України

у Львівській області,

(за матеріалами УДСБЕЗ ГУМВС України)
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Рівному 30 квітня у ...
Наступна новина: На Тернопіллі злодій ...

КОМЕНТАРІ