28 квітня 2014 року відбулись громадські слухання напрацювань до проекту Стратегії розвитку Львівської області

28 квітня 2014 року відбулись громадські слухання напрацювань до проекту Стратегії розвитку Львівської області

30.04.14 15:03 0 668
28 квітня 2014 року у малому сесійному залі Львівської обласної ради під егідою Львівської обласної ради, Львівської облдержадміністрації та Проекту «Місцевий економічний розвиток міст України» відбулись громадські слухання напрацювань до проекту Стратегії розвитку Львівської області до 2027 року.

У заході взяли участь представники депутатського корпусу обласної ради, громадських організацій, департаментів облдержадміністрації, представники районних і міських рад та райдержадміністрацій, науковці та ін.

З вітальним словом до учасників слухань звернулися голова обласної ради Петро Колодій та керівник апарату облдержадміністрації Мирослав Трещов.

У процесі громадських слухань розглянуто систему взаємозв’язків стратегічного, тактичного і оперативного планування розвитку Львівської області та заслухано стратегічний аналіз соціально-економічного розвитку області.

Експертами та консультантами Проекту презентовано результати SWOT-аналізу Львівщини, проект стратегічних та операційних цілей і завдань Стратегії розвитку Львівської області на період до 2027 року, а також методологію і організацію процесу стратегічної екологічної оцінки в області.

Учасники слухань активно обговорили представленні матеріали, поділились своїми думками з приводу стратегічного бачення розвитку Львівщини, а також висловили свої зауваження та рекомендації як щодо стратегічних та операційних цілей і завдань зокрема, так і до методологічних підходів формування Стратегії загалом.

Разом з тим, присутнім було оголошено про збір ідей проектів до Плану реалізації Стратегії розвитку Львівської області на 2015-2017 роки, запропоновано форму подання пропозицій, а також роздано анкету з визначення пріоритетів розвитку Львівської області, оцінки цілей і завдань Стратегії.

Проектні ідеї систематично розглядатимуться та аналізуватимуться робочими групами на відповідність стратегічним цілям та визначеним критеріям.

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Звітують колективи ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ