В Житомирській області вадим Синельников – новий голова Бердичівської райдержадміністрації

В Житомирській області вадим Синельников – новий голова Бердичівської райдержадміністрації

30.04.14 12:46 0 1043
28 квітня голова облдержадміністрації Сидір Кізін представив громаді Бердичівського району нового керівника райдержадміністрації. Ним став Вадим Федорович Синельников.

Сидір Васильович розповів про головні напрямки роботи, визначені новим керівництвом держави та звернув увагу голови райдержадміністрації на першочергові пріоритети. Він наголосив на тому, що саме в умовах непростої соціально-економічної ситуації в нашій державі українці повинні об’єднатися, розраховуючи на власні сили. За словами Сидора Кізіна, зараз є унікальна можливість змінити нашу державу зсередини, а раніше для цього просто не було політичної волі у тих, хто перебував при владі.

Голова облдержадміністрації відзначив активність громади Бердичівського району та вміння людей відстоювати свої права і законні інтереси. Свідома громадянська позиція бердичівлян – гарний приклад не лише для Житомирщини, а й для усієї України. Він висловив сподівання на те, що скасування утилізаційного збору на законодавчому рівні дозволить зменшити податкове навантаження та сприятиме розвитку малого і середнього бізнесу.

Коментуючи призначення нового керівника райдержадміністрації, Сидір Кізін звернув увагу на те, що районом має керувати людина, яка добре знає всі його проблеми. А основні критерії до відбору кадрів на такі важливі посади – це сприйняття громадськістю, доброчесність та професіоналізм. Окрім цього, варто вивчати громадську думку, аби знати, які очікування від влади є у пересічних громадян.

Новий голова Бердичівської райдержадміністрації Вадим Синельников зазначив, що влада не має морального права бути пасивною і не запроваджувати змін. Він вважає, що без підтримки громади неможливо проводити реформи і розбудовувати державу. Вадим Федорович наголосив, що докладе зусиль до формування в районі міцного середнього класу, залучення інвестицій та створення нових робочих місць.

ДОВІДКОВО: Вадим Синельников – економіст за фахом, закінчив Житомирський інженерно-технологічний інститут. Працював на підприємствах Бердичівського району був головним редактором газети «Бердичівський вісник», останнім часом займався приватним підприємництвом.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Рівне: ЖКП "Сонячне" ...

КОМЕНТАРІ