В Житомирській області андрушівський та Бердичіський райони отримали нові автомобілі швидкої допомоги

В Житомирській області андрушівський та Бердичіський райони отримали нові автомобілі швидкої допомоги

30.04.14 08:03 0 1055
Нові автомобілі швидкої допомоги надаватимуть якісні медичні послуги жителям Андрушівського та Бердичівського районів. Ключі від карет швидкої передав головним лікарям голова облдержадміністрації Сидір Кізін.

За словами директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Олександра Торбаса, це автомобілі класу В, які повністю укомплектовані за європейськими стандартами і орієнтовані на надання швидкої невідкладної медичної допомоги. Вартість однієї такої карети – 649 тис. грн. Олександр Михайлович зазначив, що кожен район та місто нашої області отримають нову машину швидкої найближчим часом.

Головний лікар Бердичівської районної лікарні Дарія Луцька подякувала обласному керівництву за такий необхідний подарунок. Вона розповіла, що із 4 автомобілів швидкої допомоги 1 вичерпав свій ресурс на 80%, а інші вже протягом 3 – 4 останніх років на 100% використали всі потужності. Саме тому нова карета швидкої для району дуже потрібна. Головний лікар запевнила, що її використовуватимуть максимально раціонально .

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопілля: в області ...
Наступна новина: Науковці України обговорили ...

КОМЕНТАРІ