В Житомирській області Роман Гаврилович очолив Андрушівську райдержадміністрацію

В Житомирській області Роман Гаврилович очолив Андрушівську райдержадміністрацію

30.04.14 09:24 0 1067
На Житомирщині триває процес кадрових змін в органах влади. 28 квітня в Андрушівському районі відбулося представлення нового керівника. Райдержадміністрацію очолив Роман Васильович Гаврилович.

Голова облдержадміністрації Сидір Кізін привітав Романа Гавриловича із призначенням на відповідальну посаду та побажав йому рішучості у всіх справах на благо району та його жителів. Він звернув увагу на те, що головне завдання для керівників різних органів держави полягає в тому, аби повернути довіру громадян до влади. За таких умов чиновник має стати, умовно кажучи, непомітним, проте допомагати всім, хто до нього звертається.

Сидір Васильович закликав органи місцевого самоврядування району долучитися до процесу змін, який розпочався в нашій державі. Вони мають взяти на себе відповідальність за життя територіальних громад, інфраструктуру та благоустрій в населених пунктах. Лише в таких умовах можна побудувати громадянське суспільство в Україні. Голова облдержадміністрації наголосив, що процес оновлення кадрів не торкнеться чесних і порядних державних службовців, які адекватно сприймаються людьми.

У своєму виступі перед громадою новий голова райдержадміністрації Роман Гаврилович розповів про те, що для нього найважливішими принципами є справедливість, чесність та порядність, чого він вимагає і від інших. Він переконаний, що люди повинні вбачати у владі надійну опору та підтримку, а вона має дбати про матеріальне і духовне багатство суспільства. Свої перші кроки на новій посаді Роман Васильович пообіцяв спрямувати на боротьбу з корупцією.

ДОВІДКОВО: Роман Гаврилович закінчив Житомирський державний агроекологічний університет за спеціальністю ветеринарна медицина. Працював у різних комерційних структурах міста Житомира.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Свободівці закликають ...
Наступна новина: За міфічну картоплю ...

КОМЕНТАРІ