В Житомирській області новопризначені голови райдержадміністрацій ознайомилися з роботою обласних відомств та служб

В Житомирській області новопризначені голови райдержадміністрацій ознайомилися з роботою обласних відомств та служб

30.04.14 14:53 0 638
Під час наради щодо проведення презентації інвестиційного потенціалу Житомирської області в місті Києві начальник головного управління Державного казначейства в області Петро Чорний наголосив на тому, що на Житомирщині здійснюється своєчасна виплата захищених видатків по загальному фонду. За його словами, максимальна заборгованість тут становить 2-3 дні, а затримка із виплатою лікарняних обмежена 1-2 декадами.

Начальник агентства головного управління Держземагентства в області Максим Бугайчук поінформував про нормативно-правове регулювання земельних відносин. Він, зокрема, звернув увагу на те, що з 2013 року голови райдержадміністрацій позбавлені повноважень розпоряджатися землями сільськогосподарського призначення, які зараз перебувають в підпорядкуванні головного управління Держземагентства. На разі розглядається питання щодо врегулювання розпорядження землями водного фонду.

Свої пропозиції щодо налагодження співпраці з новими керівниками районів висловили також заступник начальника головного управління Міндоходів у Житомирській області Володимир Гірук. А начальник відділу адміністрування Державного реєстру виборців облдержадміністрації Наталія Христич наголосила на необхідності скласти якісні та максимально актуальні списки виборців для проведення позачергових виборів Президента України, надрукувати запрошення та забезпечити органи ведення державного реєстру виборців безперебійним телекомунікаційним зв’язком і електроживленням.

Новопризначені голови райдержадміністрацій познайомилися з керівниками департаментів, управлінь облдержадміністрації та обласних служб і відомств, а також отримали консультації та відповіді на актуальні для них питання.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі в Скалаті ...
Наступна новина: Звітують колективи ...

КОМЕНТАРІ