Житомирщина посіла 10 місце у державі у рейтингу інвестиційної привабливості

Житомирщина посіла 10 місце у державі у рейтингу інвестиційної привабливості

30.04.14 10:16 0 1074
Про це повідомила директор департаменту економічного розвитку та міжнародного співробітництва облдержадмінітсрації Зінаїда Янченко під час засідання наради щодо проведення презентації інвестиційного потенціалу Житомирської області в м. Києві з головами райдержадміністрацій, районних рад, міськвиконкомів, керівників структурних підрозділів ОДА.

Участь у нараді взяли голова облдержадміністрації Сидір Кізін, голова обласної ради Віталій Француз та перший заступник голови облдержадміністрації Геннадій Дмитренко.

За словами Зінаїди Борисівни, Житомирщина піднялася у рейтингу інвестиційної привабливості з 24 місця на 10.

«Особливу увагу потрібно приділити стримуванню інфляційних процесів, наданню адміністративних послуг та роботі дозвільних центрів. З 1 січня 2014 року в кожному районі повинен працювати центр з надання адміністративно-дозвільних послуг. У п’яти районах області таких центрів взагалі ще немає. Це Червоноармійський, Радомишльський, Коростенський, Любарський, Олевський райони», - зазначила Зінаїда Янченко.

Очільник області наголосив на тому, що райони, які ще не створили адміністративних центрів, найближчим часом повинні врегулювати це питання.

За ініціативи керівництва області 6 червня 2014 року у місті Києві за підтримки Міністерства закордонних справ України відбудеться інвестиційний форум Житомирщини.

«Тому першочергове завдання для районів – підготовка презентаційних матеріалів. Кожен район повинен представити 2-3 найбільш важливих інвестиційних проекти для презентації на форумі», - наголосила Зінаїда Борисівна.

«Форум – це ваш інвестиційний потенціал, робочі місця та розвиток кожного району. Житомирська область – перший регіон в Україні, який після складних суспільно-політичних подій зініціював проведення інвестиційного форуму в Дипломатичній Академії при Міністерстві закордонних справ України. Відгукнулися всі посольства інших держав, які знаходяться на території нашої країни», - підсумував Геннадій Дмитренко.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ