Перевірки контролюючих органів не повинні перешкоджати розвитку бізнесу на Житомирщині

Перевірки контролюючих органів не повинні перешкоджати розвитку бізнесу на Житомирщині

30.04.14 17:03 0 623
Під час сесії обласної ради голова облдержадміністрації Сидір Кізін наголосив на тому, що кожного тижня на нарадах він обговорює із керівниками контролюючих та правоохоронних органів особливості відносин між владою та бізнесом. При цьому постійно звертається увага на процедури проведення перевірок. Він висловив сподівання на те, що найближчим часом мають відбутися зміни в напрямку спрощення ряду процедур та покращення умов для ведення підприємництва на Житомирщині. Сидір Васильович зазначив, що, якщо найближчим часом не стабілізується ситуація щодо перевірок контролюючих органів, то в цих структурах будуть відбуватися кадрові зміни.

З цього приводу голова обласної ради Віталій Француз навів приклад Червоноармійського району, в якому на комунальне підприємство, що забезпечує життєдіяльність населеного пункту, було накладено штраф у розмірі 112 тис. грн. А вільні залишки коштів у районному бюджеті – це 46 тис. грн. Відтак, виникає питання щодо того, хто зможе покрити цю штрафну санкцію.

Сидір Кізін закликав представників влади та громадськості не підривати авторитет працівників правоохоронних органів, оскільки вони виконують свої обов’язки в умовах складної і напруженої внутрішньо політичної ситуації в державі. Він запевнив, що ситуація в Житомирській області є контрольованою, тому не варто її нагнітати, а слід утримуватися від різких заяв у цей непростий час.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ