В Житомирській області 45,5 млн. грн. залишків вільних бюджетних коштів направлено на галузі медицини, культури та спорту

В Житомирській області 45,5 млн. грн. залишків вільних бюджетних коштів направлено на галузі медицини, культури та спорту

30.04.14 16:34 0 665
Під час сесії обласної ради 29 квітня було розподілено вільні залишки бюджетних коштів на вирішення найбільш проблемних питань області.

Так за інформацією директора департаменту фінансів облдержадміністрації Ганни Ємченко, станом на 1 січня 2014 року в області було 46,7 млн. грн. вільних коштів. Частину грошей депутати розподілили на минулій сесії. Тож, на 24 сесії обласної ради облдержадміністрація внесла пропозицію спрямувати 45 млн. 376,9 тис. грн. на підтримку галузей охорони здоров’я, культури та спорту.

«Левова частка коштів вільного залишку спрямовується для галузі охорони здоров’я Житомирщини. Це 35 млн. 320, 89 тис. грн. із 45,5 млн.», - зазначила Ганна Григорівна під час свого виступу.

Так заплановано закупити магнітно-резонансний томограф (МРТ), на ці цілі виділили 26 млн. грн. Крім того, буде спрямовано 1 млн. 460 тис. грн. на придбання медичної обладнання – наркозно-дихальної апаратури в обласну клінічну лікарні ім. О.Ф. Гербачевського та для дитячої обласної лікарні для післяопераційних хворих відділень інтенсивної терапії.

147,7 тис. грн. буде спрямовано на завершення ремонту Житомирського обласного історико-краєзнавчого музею. Для продовження капітального ремонту глядацької зали обласної філармонії ім. С. Ріхтера виділено 4 млн. грн.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Працівники волинського ...
Наступна новина: На Житомирщині ...

КОМЕНТАРІ