В Житомирській області сидір Кізін пропонує 8 травня вшанувати пам’ять усіх загиблих у Другій світовій війні

В Житомирській області сидір Кізін пропонує 8 травня вшанувати пам’ять усіх загиблих у Другій світовій війні

30.04.14 12:22 0 632
На 24 сесії обласної ради шостого скликання обговорювалося питання щодо відзначення у 2014 році 9 травня. Голова обласної ради Віталій Француз повідомив про те, що 6 травня відбудеться спільна нарада представників профільних департаментів, управлінь облдержадміністрації та міськвиконкому, на якій буде затверджена програма проведення заходів.

Голова облдержадміністрації Сидір Кізін звернув увагу на те, що настав час відмовитися від ідеологічних міфів, нав’язаних Московою, які є основою для цинічної пропаганди імперських амбіцій сусідньої держави. Він закликав представників влади та громадських організацій з розумінням поставитися до суспільно-політичної ситуації в нашій державі та свідомо підійти до вшанування пам’яті усіх загиблих, які проливали кров за наше майбутнє. Сидір Васильович зазначив, що однакової уваги потребують як ветерани Великої вітчизняної війни, так і ветерани Української Повстанської Армії, а таких на теренах Житомирщини налічується 54 особи.

Очільник області пропонує запровадити в нашій державі практику європейських країн, де 8 травня вшановують пам\'ять усіх загиблих у Другій світовій війні. Окрім цього, він закликав керівників районів особисто відвідати ветеранів та надати їм матеріальну допомогу. Сидір Васильович вважає, що всі заходи в ці дні повинні проходити під державним прапором України.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Луцький міський голова ...
Наступна новина: В Тернополі Василь Бесага ...

КОМЕНТАРІ