В Чернігівській області рятувальники провели навчання у виправній колонії №91

В Чернігівській області рятувальники провели навчання у виправній колонії №91

30.04.14 08:32 0 1027
З метою підвищення майстерності, професіоналізму та готовності до дій за призначенням, в підрозділах Управління Держслужби з надзвичайних ситуацій у Чернігівській області щомісячно з особовим складом проводяться практичні тактико-спеціальні навчання й відпрацювання.

З метою забезпечення пожежної безпеки установ Державної пенітенціарної служби України, нещодавно об’єктом таких тренувань стала Менська виправна колонія №91. Незважаючи на те, що на її території відсутні великі виробничі потужності, що зменшує вірогідність виникнення пожеж, проте, наявність спецконтингенту не виключає такі ризики.

На початку навчань персоналу добровільної пожежної дружини колонії, що складається з числа працівників установи, рятувальниками Менського райвідділу УДСНС у Чернігівській області була надана практична допомога по відпрацюванню дій у разі виникнення пожежі. Подавали воду і піну від пожежного автомобіля та вогнегасниками гасили умовну пожежу.

Крім того, рятувальники продемонстрували застосування аварійно-рятувального інструменту під час розрізання металевих дверей від автомобіля, адже підрозділ залучається не тільки для гасіння пожеж, а й на ліквідацію наслідків надзвичайних ситуацій та подій, серед яких і дорожньо-транспортні.

Завдяки таким практичним тактико-спеціальним навчанням та відпрацюванням, підвищується рівень майстерності працівників добровільних пожежних дружин та позаштатних пожежних команд установ Державної пенітенціарної служби України, що в свою чергу позитивно впливає на їх бойову готовність та професійні дії при виникненні пожеж та загорань.

УДСНС у Чернігівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: За гарячими слідами ...
Наступна новина: Заступник самопроголошеного ...

КОМЕНТАРІ