У Рівненській області рятувальники оперативно ліквідували пожежу у квартирі багатоповерхівки ,

У Рівненській області рятувальники оперативно ліквідували пожежу у квартирі багатоповерхівки ,

30.04.14 13:25 0 670
О 17:10 28 квітня за номером «101» почали поступати повідомлення, що по вулиці Ювілейній в обласному центрі на четвертому поверсі дев’ятиповерхового будинку горить квартира. На місце події за декілька хвилин прибули чергові пожежно-рятувальні підрозділи. На момент приїзду рятувальників із вікон квартири виходив густий чорний дим, до того ж сходова клітина багатоповерхівки була щільно задимлена.

Вогнеборці в апаратах захисту органів дихання одночасно із проведенням евакуації мешканців верхніх поверхів приступили до ліквідації пожежі. Вогнем було повністю охоплено приміщенні кухні у двохкімнатній квартирі. За допомогою водяних стволів пожежа була у короткий термін ліквідована та не допущено розповсюдження вогню на все приміщення. Вогнем було знищено речі домашнього вжитку на кухні та закопчено стіни квартири. Ніхто із мешканців будинку не постраждав.

Під час ліквідації пожежі у бійців Держслужби з НС виникли певні ускладнення: встановленню пожежної автодрабини заважало гілля дерев, балкони загального користування були наглухо закриті дерев’яними дошками та щитами. Відтак, вогнеборцям довелося евакуйовувати мешканців верхніх поверхів через сходову клітину, ущент заповнену їдким димом. Загалом з багатоповерхівки рятувальники евакуювали 8 людей з них одну дитину.

Наразі усі обставини виникнення пожежі у помешканні встановлюють фахівці ГУ ДСНС в Рівненській області.

ГУ ДСНС України у Рівненській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Хмельницька область: під ...
Наступна новина: Опалювальний сезон ...

КОМЕНТАРІ