Тернопілля: розвиток села та аграрної галузі – одне з основних завдань нашої області, - Іван Крисак

Тернопілля: розвиток села та аграрної галузі – одне з основних завдань нашої області, - Іван Крисак

30.04.14 08:57 0 1117
«Розвиток села та аграрної галузі – одне з основних завдань як в нашій області, так і в державі. Вперше за останні роки валютні надходження від продукції сільського господарства перевищила надходження від металургійної галузі.

Ми не повинні жодним чином втрачати здобутки. Тернопільська область має усе, щоб сільське господарство розвивалося у повному обсязі», - про це на нараді-семінарі на тему «Сплата податків до бюджетів всіх рівнів, пенсійне забезпечення громадян в умовах пенсійної реформи, укладання договорів оренди земель, складання та подання статистичної звітності» заявив перший заступник голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак.

Впродовж кількох годин бухгалтери, економісти та інші профільні фахівці райдержадміністрацій та підприємств краю обговорювали та шукали шляхи вирішення наболілих проблем в аграрній галузі.

Іван Крисак каже, що підняти державу з колін та вивести її з кризи цілком реально. Для цього потрібно почати відновлювати та відроджувати престиж села, залучати молодь до роботи в аграрному секторі

«Проблеми в селі накопичувалися впродовж 20-ти років, але вони самі по собі не зникають і не вирішуються. Лише спільними зусиллями фахівців та влади ми зможемо розвивати сільське господарство. Я готовий вислухати усіх, готовий зустрічатися в любий час в адміністрації і допомагати у вирішенні наболілих питань та проблем», - підсумував перший заступник голови.

Про це повідомили у Тернопільській облдержадміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ