Вибух на АЗС Київщини не є терактом – Генпрокуратура

Вибух на АЗС Київщини не є терактом – Генпрокуратура

30.04.14 09:22 0 1104
Вибух на автозаправній станції Переяслав-Хмельницького, що на Київщині не є терактом. Про це повідомляє Генеральна прокуратура. Про це повідомляє "Радіо Свобода".

«Версії про вчинення теракту чи умисного знищення майна шляхом підпалу, вибуху на автозаправочній станції «БРСМ-Нафта» не знайшли свого підтвердження. Вже встановлено несправність комунікаційної системи автомобільної газороздавальної колонки. Газ по електрокомунікаційних системах потрапив до підвалу приміщення АЗС та магазину, що і призвело до вибуху», – йдеться у повідомленні Генпрокуратури.

22 квітня у приміщенні магазину АЗС «БРСМ-Нафта» у Переяслав-Хмельницькому пролунав вибух, який повністю зруйнував адміністративне приміщення та магазин. 6 осіб загинуло, ще 6 з різними травмами перебувають у Переяслав-Хмельницькій центральній районній лікарні.

Наразі прокуратура проводить розслідування за частиною 2 статті 270 Кримінального кодексу України – «порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки, що спричинило загибель людей».
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: В Закарпатській області ...
Наступна новина: Свободівці закликають ...

КОМЕНТАРІ