Відкриття обласного туристичного сезону на Хмельниччині

Відкриття обласного туристичного сезону на Хмельниччині

01.05.14 09:09 0 768
29 квітня 2014 року на базі Державного історико-культурного заповіднику «Межибіж» відбулося офіційне відкриття обласного туристичного сезону на Хмельниччині.

У рамках даного заходу проведено круглий стіл «Подорожі Поділлям» за участю представників туристичної галузі та вищих учбових закладів області на якому було презентовано найцікавіші туристичні об’єкти Хмельницької області: історико-культурний заповідник “Межибіж”, палацово-паркові комплекси Поділля та південно-східної Волині, обласний літературно-меморіальний музей Миколи Олексійовича Островського.

Свято відвідав голова фонду «Омріяна Україна» Олексій Толкачов (м. Київ). Він зауважив, що Хмельниччина має всі можливості для того, щоб зайняти провідні позиції на ринку туристичних послуг України.

Представники громадської організації «Атлантида» популяризували переваги активного відпочинку на Хмельниччині. Про принади сільського туризму розповіла представниця Шепетівської районної громадської організації сільського туризму «Оберіг». Особливості та перспективи розвитку сільського зеленого туризму шляхом використання ресурсів бджільництва презентував завідувач кафедри теорії та практики туризму Хмельницького інституту МАУП.

Своє бачення перспектив розвитку туристичної галузі Хмельницької області запропонував завідувач кафедри міжнародної інформації та країнознавства Хмельницького національного університету.

Особливо зацікавили викладачі та студенти Хмельницького кооперативного торговельно-економічного інституту театралізованим виступом на тему: «Проскурів торгово-гостинний: сучасна інтерпретація туристичних легенд», а на завершення заходу проведенням Майстер-класу – дегустації на тему: «Гастрономічний туризм: страви – харчові бренди Хмельниччини».

Про це повідомили у Хмельницькій ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Від пестицидів очищено ...

КОМЕНТАРІ