завершились зональні етапи XX Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

завершились зональні етапи XX Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних

01.05.14 12:40 0 697
«Про безпеку пам`ятай, цінуй життя – в біду не потрапляй», – саме такою є тема конкурсу «Домашнє завдання» XX ювілейного Всеукраїнського фестивалю Дружин юних пожежних.

Протягом 28-30 квітня в області тривали зональні відбіркові етапи фестивалю шанувальників безпечного способу життя у містах Славута, Кам’янець-Подільський та Хмельницький.

Свої знання правил безпечної життєдіяльності, готовність стати на заваді надзвичайним ситуаціям доводили команди юних рятівників із усіх районів області.

За ходом фестивалю спостерігало компетентне журі, до складу якого увійшли співробітники Головного управління ДСНС в області, навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Хмельницької області, добровільного пожежного товариства та департаменту освіти і науки та молоді і спорту.

У запеклій, але дружній боротьбі у фінал вийшли команди-представниці міст Нетішин, Ізяслав, Кам’янець-Подільський та Волочиськ, а також із Чемеровецького, Старокостянтинівського та Кам’янець-Подільського районів. Вони і будуть боротися за першість у фінальних змаганнях за право представляти Хмельниччину на Всеукраїнському рівні.

Тож побажаємо юним рятівникам успіхів, і нехай переможе найсильніший!

ГУДСНС у Хмельницькій області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ