Львівська політехніка закупила 60 бронежилетів для охоронців східного кордону

Львівська політехніка закупила 60 бронежилетів для охоронців східного кордону

01.05.14 11:13 0 654
У Національному університеті «Львівська політехніка» триває збір коштів на потреби української армії та для допомоги родинам героїв Небесної сотні.

Про це повідомляє прес-служба вишу.

Як зазначається, за ініціативою ректора Львівської політехніки професора Юрія Бобала студенти, викладачі та всі працівники навчального закладу розпочали збір коштів на потреби Збройних сил України. Щомісяця у створений спеціальний фонд вони відраховують 5% своєї заробітної плати, який за останній час поповнився майже на 300 тис. грн. За ці кошти політехніки придбали понад 60 бронежилетів. Обладунки передали прикордонникам Західного оперативного управління, які захищають східний рубіж України.

У Львівській політехніці повідомляють, що колектив університету отримав подяку від Західного оперативного управління Державної прикордонної служби України за допомогу.

Також, як зазначається, на заклик товариства «Просвіта» імені Т. Шевченка політехніки зібрали для потреб євромайданіців майже 100 тисяч гривень, ще 270 тисяч вони скерували для допомоги родинам загиблих героїв Небесної сотні та постраждалим під час подій у Києві.

«Тісно співпрацюючи із волонтерами громадської організації «Допомога дітям Героїв», члени «Просвіти» розподіляють зібрані кошти цілеспрямовано, виходячи з потреб кожної конкретної родини», – йдеться у повідомленні.

«Наша допомога, – наголошує координатор цього благочинного проекту, старший викладач Інституту економіки та менеджменту Надія Любомудрова, – не разова акція, а постійна. Вона й надалі триватиме, переслідуючи мету не обійти нашою увагою й опікою жодної сім’ї».

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: 4 травня у Рівному ...

КОМЕНТАРІ