Соболєв: В країни сотні талановитих командирів – дайте їм та держеві шанс

Соболєв: В країни сотні талановитих командирів – дайте їм та держеві шанс

01.05.14 12:17 0 661
Ми врятуємося, якщо керівники країни візьмуть за правило одну просту істину. У критичний час кожного керівника, який не дав раду ситуації, треба негайно прибирати. І так само миттєво підвищувати тих, хто проявляє себе як лідер і як чоловік.

Про це пише у своєму блозі на Українській правді Єгор Соболєв.

Як тільки начальник горлівської міліції Андрій Кріщенко проявив себе під час першого нападу на Горлівку – він негайно мав бути підвищений! Одразу після цього

У той же час як начальник міліції всієї Донеччини Костянтин Пожидаєв мав бути звільнений ще півтора місяці тому, коли вперше не зміг зупинити захоплення адміністративного будинку. Не кажучи вже про капітуляцію перед мітингувальниками. Яка сталася ще два тижні тому.

Треба чесно визнати всій Україні – у МВС, СБУ, ГПУ, Збройних силах вкрай мало справжніх командирів. Там багато перевертнів, ще більше боягузів. А потрібної волі та принципів майже немає.

Їх неважко знайти. Я за підсумками минулого тижня в Одесі упевнений – поміняйте місцями тамошніх «силовиків» з лідерами одеської самооборони – за місяць Україна в регіоні буде непохитною.

По всьому Сходу і Півдню треба негайно провести відкриті конкурси із заміни усіх керівників МВС, СБУ, ГПУ. Керівники держави, забудьте про збагачення, свої партії і свої зв’язки. Інакше за місяць ви самі в кращому випадку будете ніким і ніде.

Згадайте – Наполеона Франції подарувала якраз революція. В країни сотні талановитих командирів, готових її врятувати. Дайте їм та країні шанс.

Про це повідомив ZIK
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Волинській області у ...
Наступна новина: На Закарпатті міліція ...

КОМЕНТАРІ