В Луцьку внесено зміни до персонального складу постійних комісій

В Луцьку внесено зміни до персонального складу постійних комісій

01.05.14 11:44 0 653
На сесії міської ради депутати підтримали проекти рішень «Про розміщення депутатів Луцької міської ради під час проведення пленарних засідань міської ради» та «Про внесення змін до рішення міської ради від 25.11.2010 №1/2 «Про утворення постійних комісій міської ради та затвердження їх персонального складу».

Сергій Григоренко пояснив, що з початку роботи Луцької міської ради VI скликання відбулися зміни в чисельному і персональному складі окремих депутатських фракцій і груп. Утворилися нові депутатські групи. Отже, розміщення депутатів у сесійній залі під час проведення пленарних засідань на даний момент не відповідає новій політичній реалії у міській раді, створює перешкоди для плідної роботи депутатських фракцій і груп, тому й необхідно було внести корективи. Сергій Григоренко запевнив, що усі зміни були попередньо узгоджені з колегами-депутатами.

Наступне рішення щодо змін постійних комісій передбачає вивести депутата міської ради Григоренка Сергія Анатолійовича зі складу постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів у зв’язку із обранням його секретарем міської ради. А до складу постійної комісії міської ради з питань освіти, науки, культури, мови депутата міської ради увійде Пустовіт Григорій Олександрович.

Депутати вирішили взяли до уваги звіт про роботу заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради, керуючого справами виконавчого комітету міської ради Вербича Юрія Григоровича за 2013 рік. Попередньо звіт розглянули, обговорили і підтримали усі постійні депутатські комісії міської ради.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області ...
Наступна новина: Управління ДСНС України у ...

КОМЕНТАРІ