В Луцьку депутати озвучили запити та запитання

В Луцьку депутати озвучили запити та запитання

01.05.14 13:54 0 789
Депутати міської ради озвучили ряд запитів своїх виборців.

Юрій Вега повідомив, що до нього звернулися мешканці району ЛПЗ з проханням врегулювати рух великогабаритного транспорту, який рухається вулицями мікрорайону. За його словами, фури з німецькими номерами паркуються у дворах будинків. Він просив вивчити і вирішити це питання, а також доручити врегулювати рух маршрутного автобуса №10, який з 6.55 до 7.15 не курсує з району ЛПЗ, це заважає мешканцям мікрорайону вчасно добратися на роботу.

Роман Бондарук звернувся до міського голови з проханням знайти інші шляхи економії і не зменшувати надходження для освітян і медиків.

Микола Романюк пояснив, що у зв’язку із недофінансуванням із державного бюджету, що спричинено скрутною соціально-економічною ситуацією в країні, частково було скорочене фінансування усіх міських програм. Він повідомив, що Кабінет Міністрів України працює над цим питанням, очікуються надходження від міжнародних фінансових інституцій, що дасть можливість покращити фінансову ситуацію на державному рівні.

Аналогічну проблему у своєму запиті порушив і депутат Андрій Козюра. Він також пропонував одну з вулиць міста назвати ім’ям героя Майдану – Василя Мойсея. Ще звернувся із запитом про наведення благоустрою у парку 900-річчя Луцька, встановленням там смітників та облаштуванням місць, де можна розпалювати вогнище. Також вважає, що у парку потрібно організувати чергування муніципальної дружини. Непокоїть депутата і факт розміщення реклами у міських тролейбусах іноземною мовою.

Микола Романюк вважає зауваження слушним і закликав підприємців подавати заявки на розміщення реклами у міському транспорті, це будуть додаткові надходження до бюджету.

Павло Данильчук звернувся до міського голови з пропозицією мінімізувати заходи 9 травня, щоб зменшити соціальну напругу. Він повідомив, що має інформацію про можливі провокації, а тому треба зустрітися із ветеранами, представниками громадських організацій, щоб разом вирішити, як краще відзначити цей день.

Микола Романюк поінформував, що його перший заступник працює над цим питанням, у понеділок відбудеться «круглий стіл», де будуть узгоджені позиції. Планується покладання квітів на Меморіалі Слави, зустрічі з ветеранами.

Артур Василевський звернувся із запитом про повернення автобусної зупинки від готелю «Україна» на попереднє місце. «Ремонт суду завершився, а зупинка, наближена до перехрестя, створює аварійні ситуації», – вважає він.

Депутат Петро Савчук звернувся із запитом надати йому інформацію про діяльність благодійних організацій, які працюють на теренах міста, і пільги, які їм надано міською владою.

Миколу Дендіберіна цікавить подальша доля футбольного поля на вулиці Глушець, 3. Він вніс кілька пропозицій щодо відновлення його функціонування.

Запити своїх виборців озвучили депутати Аскольд Пекарський, Олександр Плісецький, Василь Гриб, Олена Голєва, Сергій Сівак, Сергій Григоренко, Любов Серба, Микола Яручик, Роман Бондарук. Вони стосувалися ремонту прибудинкових територій, встановлення елементів ігрових майданчиків, наведення ладу з незаконно встановленими гаражами, паркуванням автомобілів у недозволених місцях, вирішення квартирних питань тощо.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Києві відкрили ...
Наступна новина: У Москві активісти вивісили ...

КОМЕНТАРІ