Депутати міської ради призупинили дію рішення щодо припинення договору оренди землі між Волинською облспоживспілкою та міською радою

Депутати міської ради призупинили дію рішення щодо припинення договору оренди землі між Волинською облспоживспілкою та міською радою

01.05.14 16:35 0 665
Депутати зібралися на чергову 59-у сесію міської ради. До порядку денного включено більше 140 питань.

На шнє пленарне засідання прийшли підприємці, які працюють на Завокзальному ринку міста Луцька. Вони просили, аби депутати розглянули питання «Про втрату чинності рішення міської ради від 26.02.2014 № 55/25». У зв’язку з цим міський голова Микола Романюк оголосив перерву у роботі сесії, аби порадитися з депутатами, представниками Волинської облспоживспілки та підприємцями щодо обговорення цього питання.

За результатами проведених переговорів було напрацьовано відповідний проект рішення.

Продовживши роботу сесії, міський голова Микола Романюк зачитав проект рішення. Міський голова зазначив, що цим документом передбачено зупинити п. 2 рішення Луцької міської ради від 26.02.2014 № 55/25 «Про припинення договору оренди землі з усіма змінами та доповненнями до нього, укладеного між Луцькою міською радою та Волинською ОССТ та зареєстрованого у Державному реєстрі земель 14.09.2009 за № 040907700468, шляхом його розірвання». Цим пунктом було доручено юридичному відділу міської ради розірвати в судовому порядку договір оренди землі з усіма змінами та доповненнями до нього, укладений між Луцькою міською радою та Волинською обласною спілкою споживчих товариств.

Крім того, Луцькому міському голові рекомендовано створити тимчасову комісію чисельністю 15 осіб з обов’язковим залученням депутатів міської ради, підприємців міста, представників громадських організацій та Волинської облспоживспілки. Це має бути зроблено до 8 травня.

Також вищезазначена комісія до 10 червня цього року має подати на розгляд сесії міської ради висновки, рекомендації та пропозиції щодо наявності систематичних порушень Волинською облспоживспілкою державних стандартів, норм та правил, а також умов договору оренди з врахуванням колективних звернень підприємців Завокзального ринку та трудового колективу Волинської облспоживспілки.

Заслухавши інформацію міського голови Миколи Романюка, депутати без обговорення підтримали проект рішення «Про зупинення дії рішення міської ради від 26.02.2014 № 55/25».

Микола Романюк звернувся до голів депутатських фракцій та груп, підприємців, керівництва Волинської облспоживспілки, аби вони 5 травня надали перелік кандидатур для включення до складу тимчасової комісії.

Розглянувши це питання, обранці громади перейшли до озвучення запитів.

Про це повідомили у Луцькій міській раді
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На Тернопіллі правила ...
Наступна новина: У Рівненській області ...

КОМЕНТАРІ