У Волинській області пожежні старти для малят у рамках проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності (фото, відео)

У Волинській області пожежні старти для малят у рамках проведення Тижня знань безпеки життєдіяльності (фото, відео)

01.05.14 16:04 0 629
Цікаву, змістовну і надзвичайну активну урок-вікторину для дошкільнят провели рятувальники разом із працівниками дитячого навчального закладу №3 «Зоряний» міста Луцька.

29 квітня у Луцьку в проведено урок-вікторину з правил пожежної безпеки. Рятувальники та працівники дошкільного навчального закладу влаштували справжнє свято Безпеки – під час вистави, у якій брали участь два неслухняних Клоуни та пекучий Вогник, вони разом з дітками вчилися гасити пожежу. Малюки залюбки взяли участь в естафетах на пожежну тематику: «Врятуй товариша з біди!», «Загаси вогонь у лісі!» а також вивчили номери служб екстреного реагування.

Після активної, повчально-розважальної програми рятувальники провели профілактичну бесіду з дітьми щодо правил пожежної безпеки та безпеки у весняно-літній період.

Насамкінець вогнеборці показали малюкам пожежно-спеціальне обладнання: апарат на стиснутому повітрі, гідравлічні ножиці, пневмоподушку, тепловідбивні костюми, вогнегасники. Провели також бойове розгортання, а от умовну пожежу гасили уже разом з усіма учасниками заходу.

У ДСНС у Волинській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Тернопільські імунологи ...
Наступна новина: У Львівській області у ...

КОМЕНТАРІ