В Закарпатській області відбудеться засідання за круглим столом на тему «Захист інформаційного простору – складова національної безпеки України»

В Закарпатській області відбудеться засідання за круглим столом на тему «Захист інформаційного простору – складова національної безпеки України»

01.05.14 11:40 0 614
6 травня 2014 року о 14 год. в залі засідань Закарпатської ОДА (м.Ужгород, пл.Народна,4, каб. 313, ІІІ поверх) відбудеться засідання за круглим столом на тему «Захист інформаційного простору – складова національної безпеки України». Співорганізаторами дискусії виступають Інститут політичної регіоналістики Ужгородського національного університету й управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю Закарпатської облдержадміністрації.

За участі експертів, представників влади, громадських організацій, науковців, журналістів передбачається обговорення таких тематичних блоків як «Інформаційна безпека України та зовнішньополітичні впливи», «Інформаційні війни» та шляхи їх реалізації», «Роль ЗМІ в політичній консолідації українського суспільства: загальнонаціональний і регіональний вимір».

До участі у засіданні запрошені представники Інституту законодавства Верховної Ради України, Національного інституту стратегічних досліджень, регіональних науково-дослідних інституцій.

Управління інформаційної діяльності

та комунікацій з громадськістю ОДА

Про це повідомили у Закарпатській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Австрія шукає активи ...

КОМЕНТАРІ