Очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич закликав правоохоронців стати на захист України

Очільник закарпатської міліції Сергій Шаранич закликав правоохоронців стати на захист України

01.05.14 14:12 0 666
- З нами Україна, і з нами Бог! - такими словами завершив свій виступ перед міліцейським колективом полковник Шаранич.

Україна, особливо її Східний регіон, переживає нині важкі часи. Керовані російськими агресорами сепаратисти захоплюють державні органи влади, управління міліції та СБУ. На жаль, на їх бік перейшло вже чимало й самих правоохоронців, які мали б захищати свій народ від агресора. Не обійшлося без людських жертв і захоплення заручників.

На Закарпатті ситуація спокійна, проте правоохоронні органи мають бути готові до будь-якого розвитку подій. Керівництвом міліції розпочато вивчення психологічного стану в міліцейських підрозділах. З правоохоронцями проводяться додаткові заняття з бойової та службової підготовки.

А в УМВС області відбулися збори особового складу, на яких до колег звернувся керівник закарпатської міліції полковник Сергій Шаранич:

- Події на Сході України змушують нас консолідувати зусилля, аби бути достойними звання правоохоронця, з честю нести службу. Напруга відчувається і в самих правоохоронних органах, але слід забути всі образи й підставити плече товаришу по службі. Ми єдині з нашим народом, з нашою Україною. Сподіваюсь на ваше порозуміння та свідомість кожного. З нами Україна, і з нами Бог!

Полковник Шаранич зачитав звернення до колективу від Колегії УМВС і запропонував присутнім висловитись. Його підтримав перший заступник начальника УМВС області Сергій Росоха, закликавши колег брати приклад із окремих героїв-міліціонерів на Сході, котрі не побоялись вчинити опір озброєним сепаратистам, ризикуючи власним життям і здоров′ям.

- Нині час не розкидати, а збирати каміння, - процитував у своєму виступі відому Біблійну мудрість голова Ради ветеранів УМВС Віктор Отовчиць.- Несіть з честю й гідністю свій обов′язок правоохоронця. Зі свого боку, ветерани закарпатської міліції підтримують дії українського уряду, засуджують тих правоохоронців, які зрадили Україні, й готові самі вирушити на Схід України для забезпечення правопорядку й захисту державності.

Підтримав колег і голова обласної міліцейської профспілки Валерій Менджул, наголосивши, що нині йде перевірка кожного працівника міліції, від яких залежить доля країни. Тож кожному слід згадати слова міліцейської Присяги й бути вірними народу України.

- потрібна максимальна консолідація нації, аби потім не було соромно перед нащадками. Ми – члени однієї сім′ї, – наголосив у своєму виступі начальник управління кадрового забезпечення УМВС Василь Корсак.

СЗГ УМВС України в Закарпатській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: рятувальники завітали в ...
Наступна новина: У Львівській області 1 ...

КОМЕНТАРІ