В Закарпатській області сина, який систематично обкрадав свою матір, мукачівські правоохоронці притягнули до відповідальності

В Закарпатській області сина, який систематично обкрадав свою матір, мукачівські правоохоронці притягнули до відповідальності

01.05.14 11:04 0 667
Правоохоронці Мукачівського міськвідділу міліції допомогли місцевій жительці, яка заявила про крадіжку майна. Міліціонери в той же день встановили і опитали підозрюваного - її сина.

Посеред ночі до чергової частини Мукачівського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від 42-річної жінки, яка повідомила про крадіжку зі свого помешкання. Мукачівка розповіла, що протягом трьох днів, поки вона була в гостях за кордоном, невідомі проникли до її кімнати і викрали побутову техніку на суму близько 5 тисяч гривень. З її кімнати зник ноутбук, пилесос, праски та ін. Також жінка повідомила, що вікна на помешканні були зачинені, а замки на вхідних дверях не пошкоджені.

За «гарячими слідами» оперативники карного розшуку встановили, ця крадіжка – справа рук єдиного сина жінки. Хоча жінка у відчаї і сама зізналась, що підозрює свого 20-літнього сина. Адже про "шкідливу" звичку сина дізналась лише тоді, як у неї почали зникати цінні речі з помешкання. Це не перший випадок, розповідає потерпіла, проте більше не могла стерпіти такого ставлення власного сина і вирішила звернутись за допомогою до міліції.

Відомості про дану подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками част.3 ст.185 Кримінального кодексу України (Крадіжка з проникненням). Наразі триває дослідча перевірка. Молодику загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: В Івано-Франківській ...

КОМЕНТАРІ