В Закарпатській області у Мукачеві перевірили рівень професійної підготовки правоохоронців

В Закарпатській області у Мукачеві перевірили рівень професійної підготовки правоохоронців

01.05.14 08:04 0 814
Днями Мукачівський міськвідділ міліції пройшов контрольну перевірку з професійної підготовки. Результати показали: до несення служби мукачівські міліціонери готові.

Протягом року працівники міліції проводили заняття в системі службової підготовки. Міліціонери вивчали нормативні документи, які регламентують діяльність органів внутрішніх справ, удосконалювали навики в практичній стрільбі, підвищували рівень загальної і спеціальної фізичної підготовки.

Міліціонер, який несе службу з охорони громадського порядку і стоїть на сторожі законності, повинен бути постійно готовий до прийняття рішень не тільки у звичайних умовах, а й в екстремальних ситуаціях, - розповідає заступник начальника Мукачівського міськвідділу Володимир Кеменяш. Кожен правоохоронець повинен знати і вміти застосовувати на практиці прийоми рукопашного бою, бути юридично грамотним, щоб роз’яснювати громадянам їхні права і обов’язки.

Відповідно до вимог щодо організації професійної підготовки правоохоронців в Мукачівському міському відділі міліції були проведені підсумкові заняття з особовим складом. Протягом двох днів працівники Управління кадрового забезпечення перевіряли працівників міського відділу, які допущені до самостійного несення служби.

Спочатку всі мукачівські працівники міліції пройшли стройовий огляд і склали відповідні заліки на знання основних нормативних документів, порядок і правові підстави застосування спеціальних засобів, зброї тощо. Як розповів ст.інспектор відділу професійної підготовки Управління кадрового забезпечення майор міліції Андрій Даскалюк, попередньо з учасниками було проведено інструктаж із техніки безпеки. А далі, згідно із програмою правоохоронці виконували навчальну вправу №4 зі стрільби з пістолета Макарова. Більшість з працівників показали позитивні результати, та були і найвправніші «стрілки», які тричі влучили у центр мішені.

На заліках з виконання комплексно-силових вправ, до яких входить підтягування, віджимання, біг – 100 м, крос – 1000 м, як повідомив старший інспектор з особливих доручень відділу професійної підготовки Управління кадрового забезпечення майор міліції Олександр Чурей більшість правоохоронців справилися добре зі всіма фізичними навантаженнями. Та, варто зазначити, що були працівники, які отримали і незадовільні оцінки зі знання законів, відомчих нормативних актів та фізичних вправ, які будуть перездавати повторно.

Підбивши підсумки здачі заліків зі службової підготовки, можна впевнено сказати, що рівень підготовки наших правоохоронців дозволяє вправно виконувати поставленні завдання.

Наталія Машіко

Мукачівський МВ УМВС
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: На території ...
Наступна новина: У Львівській області ...

КОМЕНТАРІ