Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбувся семінар з керівниками об’єктів підвищеної небезпеки, проектних та монтажних організацій

Івано-Франківщина: в Управлінні ДСНС в області відбувся семінар з керівниками об’єктів підвищеної небезпеки, проектних та монтажних організацій

01.05.14 09:34 0 658
29 квітня в Управлінні ДСНС в області відбувся семінар з керівниками об’єктів підвищеної небезпеки та проектних і монтажних організацій, які займаються системами раннього виявлення надзвичайних ситуацій.

В ході семінару працівники Управління ДСНС в області ознайомили присутніх з порядком визначення об’єктів, які повинні обладнуватися системами раннього виявлення та новими нормативними документами, якими передбачене обладнання СРВ. Зокрема наголосили, що впровадження автоматизованих систем є одним з ефективних шляхів зменшення ризиків виникнення надзвичайних ситуацій на об’єктах підвищеної небезпеки. Станом на сьогоднішній день в області функціонує 55 підприємств, установ та організацій в склад яких входить 145 об’єктів підвищеної небезпеки, що підлягають обладнанню даними системами.

У свою чергу, представники проектних та монтажних організацій поділилися напрацюваннями стосовно порядку розробки, погодження технічного завдання та робочого проекту на улаштування систем раннього виявлення та їх монтажу. Присутні також обговорили ряд актуальних тем, які виникають у процесі даної діяльності.

Підбиваючи підсумки семінару, було зазначено, що станом на 29 квітня 2014 року на дані об’єкти розроблено 28 технічних завдань та 25 робочих проектів.

Стан впровадження автоматизованих систем раннього виявлення надзвичайних ситуацій та оповіщення населення у разі їх виникнення на території області перебуває на постійному контролі Управління ДСНС України в Івано-Франківській області.

Управління ДСНС в області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: Закарпатська область: ...
Наступна новина: В Луцьку відновлено ...

КОМЕНТАРІ