Оголошено умови Львівського обласного конкурсу на кращу соціальну рекламу антиалкогольного спрямування

Оголошено умови Львівського обласного конкурсу на кращу соціальну рекламу антиалкогольного спрямування

01.05.14 09:39 0 657
Управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації оголошує проведення Львівського обласного конкурсу на кращу соціальну рекламу антиалкогольного спрямування.

Конкурс триватиме до 30 травня 2014 року та проводиться з метою створення соціальної реклами антиалкогольного спрямування та привернення уваги до розв’язання цієї проблеми.

У Конкурсі мають право брати участь громадяни України (окремі автори і групи авторів) віком від 14 років, які надали матеріали та документи відповідно до умов Конкурсу.

Конкурс проводиться за такими номінаціями:

• соціальна зовнішня реклама;

• соціальна друкована реклама;

• соціальна відеореклама;

• соціальна Інтернет реклама.

До кожної конкурсної роботи має бути додана заявка на участь у Конкурсі за встановленою формою.

Заявка на участь у Конкурсі є підставою для внесення автора (-ів) до списку конкурсантів.

Заявки на участь в Конкурсі та рекламні матеріали надсилаються на адресу управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації до 30.05.2014 року на таку адресу:

79044, м. Львів, вул. Ген. Чупринки, 55а, управління молоді та спорту Львівської обласної державної адміністрації з приміткою: «Обласний конкурс на кращу соціальну рекламу антиалкогольного спрямування», а також на е – пошту sportloda@gmail.com.

Контактний телефон: (032) 238-48-82 або (093)-28-68-849 Ольга Леськів – головний спеціаліст відділу молодіжної політики управління молоді та спорту Львівської облдержадміністрації.

Запрошуємо громадськість, молодь, учнів та студентів Львівщини активно долучитися до обласного конкурсу на кращу соціальну рекламу антиалкогольного спрямування!

Про це повідомили у Львівській обласній державній адміністрації
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)

КОМЕНТАРІ