На Львівщині правоохоронці розшукали чоловіка, котрий вбив свого товариша

На Львівщині правоохоронці розшукали чоловіка, котрий вбив свого товариша

01.05.14 13:15 0 691
Правоохоронці Львівщини розшукали 26-річного зловмисника, котрий 27 лютого під час застілля вбив свого товариша.

У Бродах, 27 лютого, чоловік святкував своє день народження у помешканні разом з приятелями. Згодом, будучи в нетверезому стані, між іменником та його товаришем виникла суперечка в ході якої 26-річний зловмисник взяв кухонний ніж та наніс удар в груди 37-річному товаришеві. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

3 березня правоохоронці оголосили у розшук 26-річного зловмисника якому було повідомлено про підозру у вчиненні злочину.

«Було проведено комплекс оперативно-розшуковим заходів на території Львівської та Закарпатської областей, в результаті яких ми встановили фактичне місцеперебування 26-річного зловмисника. 28 квітня ми його затримали», - повідомив т.в.о. начальника Управління карного розшуку ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Сергій Богданов

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області,

за матеріалами УКР ГУМВСУ у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Волинська область: ...

КОМЕНТАРІ