На Львівщині в цілодобовому режимі працюють блокпости правоохоронців, які контролюють переміщення транспорту

На Львівщині в цілодобовому режимі працюють блокпости правоохоронців, які контролюють переміщення транспорту

01.05.14 11:12 0 645
На в‘їздах-виїздах з міста Львова у цілодобовому режимі з 24 квітня працюють блокпости правоохоронців та активістів громадських організацій, які здійснюють контроль за переміщенням автотранспорту з метою недопущення вчинення будь-яких екстремістських проявів, проникнення на Львівщину осіб, які можуть скоювати злочини, ввозити зброю, дестабілізувати обстановку в регіоні.

Працівники спеціального батальйону міліції спільно з працівниками ДАІ, працівниками районних відділів міліції забезпечують контроль за в’їздом у місто. Міліціонери несуть службу у повному екіпіруванні з автоматичною зброєю. Спільно з правоохоронцями контроль за ситуацією здійснюють громадські активісти з числа самооборонівців, громадських формувань з охорони громадського порядку.

«Такі блокпости діють на кожному в’їзді у Львів та на автодорогах в районах області. Здійснюється перевірка автотранспортних засобів у яких перебувають підозрілі особи та на наявність підозрілих предметів. Крім цього, правоохоронці спільно з активістами здійснюють нагляд за безпекою дорожнього руху», – повідомив начальник Управління громадської безпеки ГУМВС України у Львівській області полковник міліції Андрій Гребенюк.

Вони будуть діяти до особливого розпорядження.

Зокрема, львівські правоохоронці спільно з представниками громадських організацій будуть забезпечувати охорону громадського порядку у посиленому режимі під час проведення заходів на території Львівської області 1 травня та 9 травня.

Керівники підрозділів міліції проводять зустрічі з представниками політичних та громадських організацій області, які мають намір провести 1 та 9 травня масові заходи. Також проводиться профілактична робота з раніше судимими, психічно хворими та наркозалежними особами, які можуть стати «інструментом» у планах ймовірних провокаторів.

З метою забезпечення громадського порядку правоохоронці проводять ряд комплексних заходів з виявлення та профілактики осіб, груп, які викликають нагнітання соціальної напруги та провокують людей до участь в протиправних діях.

ВЗГ ГУМВС України у Львівській області
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Наступна новина: Львівська політехніка ...

КОМЕНТАРІ