У Житомирі відбувся родинний концерт Дмитра і Назарія Яремчуків

У Житомирі відбувся родинний концерт Дмитра і Назарія Яремчуків

01.05.14 16:20 0 834
Щире родинне свято за участю братів Дмитра і Назарія Яремчуків, а також Світлани і Олександра Зайченків відбулося у залі телецентру 29 квітня. Як пояснили молоді співаки, назва концерту «Єдина країна – велика родина» обрана невипадково. Адже як ніколи, нам по-особливому потрібно усвідомити, що ми справді одна велика, дружня українська родина, а по-іншому і не може бути.

Концертний тур братів Яремчуків Житомирщиною розпочався ще в лютому, а взагалі великий концертний тур містами України був запланований ще в кінці минулого року, але з-за буремних подій все зрушилося в часі. Однак виступи відбуваються. Дмитро Яремчук висловив найкращі побажання жителям Житомирщини і вдячність за теплий прийом, адже напередодні співаки вже дали два концерти в Коростишеві, 30 квітня виступатимуть у Малині, потім – у Червоноармійську, Володарську-Волинському, Коростені, Бердичеві.

Легені української естради порадували своїх шанувальників низкою відомих і нових пісень. І кожна з них була наповнена щирою любов’ю до рідної землі, до чудових, працелюбних людей, які живуть у любові і шанують родинні цінності.

Моя Україна – велика родина,

П’янкі чорнобривці і спів солов’я!

Моя Україна - у світі єдина

Велика, щаслива - родина моя!

Надзвичайно тепло глядачі, що прийшли на побачення зі справжнім українським співом, вітали пісні «Стожари», «Тече вода», «Гай, зелений гай», «Чуєш, мамо» та інші.

Для українців є природним таке поняття, як родина, адже власне з родини і починається Україна. Але, на жаль, у нашому суспільстві є діти, які не отримали ні щасливого дитинства, ні материнської ласки, ні батьківської підтримки. Якось братів Яремчуків запросили на благодійний концерт до дитячого будинку. Їх дуже схвилювала та атмосфера і особливо один хлопчик, який вийшов на сцену і заспівав пісню про маму, яку ніколи не бачив. Так і народилась пісня «Мама», яку написав Назарій Яремчук-молодший. Ця пісня, виконана з особливим трепетом, розчулила глядачів.

«Родина – надзвичайно важливе поняття в житті кожного з нас, - сказав Назарій Яремчук. - Якщо ми будемо звертатися до нього якомога частіше, то ми дійсно відчуємо себе однією дружньою великою родиною, якій легше співається, легше спілкується і взагалі все в житті відбувається набагато легше».

Родина, родина – від батька й до сина

Від матері доні добро передам.

Родина, родина – це вся Україна

З глибоким корінням, з високим гіллям.

Про це повідомили у Житомирській ОДА
Автор: УкрЗахідІнформ .
ОЦІНИТИ НОВИНУ
3 (голосів: 0)
Попередня новина: У Львівській області у ...
Наступна новина: Едуард Леонов: "У ...

КОМЕНТАРІ